Header Painting by Agapi Hatzi

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2007

Never give up







Loser δεν είσαι
όταν χάνεις, μα όταν
παραδίδεσαι.

11 σχόλια:

  1. I don't think so. Υπερενθουσιάζεσαι synas. Σε αφορά προσωπικά αυτή η νίκη; Θα καλυτερεύσεις την δική σου κατάσταση σε κάτι;

    Την χαρά για τέτοιες νίκες την συμπεριλαμβάνω σ' αυτό που είπε η 3 parties a day:

    "αυτή ακριβώς η δυσπραγία είναι που κάνει τους Έλληνες να προτιμούν ό,τι πιο ελαφρύ -και συχνά χυδαίο-, από θεάματα έως φαγητά, για να τους φύγει το βάρος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. glenn, ότι υπερενθουσιάζομαι, υπερενθουσιάζομαι. Γενικώς. Και το πληρώνω αυτό, αλλά περνάω και ωραίες στιγμές μες στον ενθουσιασμό μου.
    Όσο για τη νίκη, δεν έγραψα το χαϊκού για τον αγώνα αυτόν, αλλά με αφορμή τον αγώνα αυτόν. Και το πιστεύω πολύ αυτό που γράφω. Οι διάφοροι -αυτοαποκαλούμενοι κιόλας- losers θεωρούν, ότι η ζωή έχει υπάρξει άδικη μαζί τους, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι αδύναμοι να την αντιμετωπίσουν στα ίσα ό,τι κι αν έχει γίνει και κυρίως ό,τι γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρ' όλο που πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στον αθλητισμό και δεν είναι πια αυτό το "αρχαίο πνεύμα αθάνατο, αγνός πατέρας", πιάνω τον εαυτό μου να συγκλονίζεται από κάτι τέτοιες στιγμές. Όχι απαραίτητα ελληνικές. Απλά όμορφες. Λίγα πράγματα πια στη ζωή μας μας προσφέρουν τόση μη αναμενόμενη ομορφιά. Το χθεσινό παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά. Και ναι, καλυτέρευσε λίγο την δικιά μου κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικος μπασκετ εν οψη εκλογων;;;
    Υποπτο δεν ειναι ρε παιδια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. morfeas, και μένα μου την καλυτέρευσε... Και ήμουν χάλια. Είμαι γέννημα-θρέμμα Ελληνίδα και με φτιάχνουν τα ελαφριά και τα χυδαία, όπως ο αθλητισμός. Οι γνήσιοι Ευρωπαίοι βέβαια τη βρίσκουν μόνο με ποίηση και όπερα (Αλήθεια, με ποιους παίζουμε μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό;)

    πρεζα tv, γενικώς είναι ύποπτες αυτές οι εσπευσμένες εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εννοείς ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι, σήμερα το βράδυ με τους Ισπανούς.

    Το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι κάποια στιγμή απαρνήθηκε την ανατολίτικη πλευρά της. Εγώ, σαν γνήσιος Πόντιος και Μικρασιάτης δεν μπορώ.

    Σου απάντησα και στης Άννας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα φταίω εγώ να πω "σωστή σε βρίσκω;"
    Έτσι είναι και μακάρι να το εφαρμόζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. morfeas, το πρόβλημα με την Ελλάδα είναι ότι δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητά της. Είναι νεαρό κράτος η Ελλάδα -μη γελιόμαστε, ούτε 200 ετών δεν είναι ακόμα- και της φόρεσαν εξ αρχής καπέλο διάφορα, που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, προκειμένου να υπάρξει κάποια "εθνική ενότητα". Όπως κάνουν σήμερα με τα νεοϊδρυθέντα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ.

    3 pad, καλημερούδια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Loser, έχει επικρατήσει, να ονομάζεται αυτός που είναι ηττοπαθης (ο Ρένεσες. προπ. της ΜΠΆΡΤΣΑ-μπάσκετ, Ιωαννίδης που πήγαινε τελικό και ..).
    Οποιος, χάνει να μην γίνει, θάλεγα, Loser.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο εύστοχα moto που έχω διαβάσει και είναι κρίμα που δεν το εφαρμόζουμε στη ζωή μας.
    Πραγματικά με έκανε να χαρώ που σας βρήκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. cruella, νά 'σαι καλά! Κι εμείς χαιρόμαστε που μας βρήκες! :)

    σπίθα, ναι, η μετάφραση του loser είναι ηττοπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή