Header Painting by Agapi Hatzi

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2007

Ιατρικό ανακοινωθέν















Η πλασματική γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, που έχω διαγνώσει στον εαυτό μου ερήμην οποιουδήποτε ειδικού -γιατί τους έχω και χεσμένους- μου δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμένου αέρα ακόμα και στα πιο άσχετα σημεία του σώματός μου και μια έντονη τάση να αποβάλλω τον περιττόν τούτον αέρα, μέχρι σημείου εμετού.

Στις περιπτώσεις αυτές, που γίνονται όλο και συχνότερες, μιλάω ακατάσχετα, προκειμένου να εξωθήσω τον αέρα και κατά προτίμηση εξαπολύω ποικίλων μορφών κατηγορίες -θεμιτές και μη- με αποτέλεσμα να επιτείνεται η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση του απέναντι.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό εύρημα, το οποίο θεωρώ πως χρήζει περαιτέρω έρευνας, διότι ο οισοφάγος του απέναντι έχει αρχίσει να ομοιάζει του ελκώδους στομάχου του και σε λίγο θ’ αρχίσει να βγάζει απ’ τη μύτη φύκια…

13 σχόλια:

  1. Θες να πεις ότι κάνεις με κάποιον διαγωνισμό ρεψίματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. glenn, ξαναLOL!!! (Très chic...) Αλλά εδώ που τα λέμε... κάτι τέτοιο κάνω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι κι αυτό μια μορφή επικοινωνίας, δε λέω..
    με γειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι η επικοινωνία. Το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dawk, αν είναι λέει... Η κατ' εξοχήν επικοινωνία των Ελλήνων! Έχεις βγει μεσημέρι στη Μεσογείων; (Thanks για τις μεγειές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχ synas μια απο τα ίδια, εδώ και δύο μήνες. Μου αρέσει ο κομψός χειρισμός των σωματικών εκδηλώσεων του μπουχτίσματος. ΆΚου φύκια από τη μύτη χαχαχχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sofi-k, στους τρελούς λένε πάντα ναι! Ε;

    dora, εναλλασσόμενα ψυχοσωματικά σύνδρομα κορεσμού, λέγονται! Παρακαλώ πολύ... να είμαστε λίγο επιστημονικοί στις εκφράσεις μας... (ΕΨΣΚ, γμτ, σα να φωνάζεις τη γάτα σου τσαντισμένος ακούγεται... πρέπει να προσθέσουμε κανά φωνήεν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι τίποτα.Μ ένα Ζαντάκ,άντε μ ένα Πάριετ,όλα τα προβλήματα του πεπτικού λύνονται.Το άσχημο είναι ο οισοφάγος Barett.Αλλά είναι κάτι σπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή