Header Painting by Agapi Hatzi

Τρίτη, Μαΐου 22, 2007

Άντε γεια, Έρωτα!...

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι και, όπως κάθε παιχνίδι, έχει παίκτες, κανόνες και τεχνική. Την τεχνική αυτή μπορείς να τη μάθεις εύκολα και γρήγορα.
Εφαρμόζοντας τις χρήσιμες μεθόδους και οδηγίες, που λεπτομερώς δίνονται εδώ, θα ξεπεράσεις το φόβο της απόρριψης και θα μάθεις γρήγορα πώς να έλκεις ερωτικά όμορφες, σέξι ή επώνυμες γυναίκες.
Οποιοσδήποτε άντρας μπορεί να το καταφέρει ανεξαρτήτως εμφάνισης, ηλικίας και οικονομικής κατάστασης, αφού αλλάξει πρώτα τα περιοριστικά του πιστεύω.
Θα μάθεις επίσης να περνάς τα τεστ και την έμφυτη άμυνα μιας όμορφης γυναίκας, καθώς και πώς να αναπτύσσεις την επικοινωνία σου με μια όμορφη και ποθητή γυναίκα, πώς να διεγείρεις τα συναισθήματά της και να λιώνει σαν παγάκι στην παλάμη σου.
Επίσης δίνονται χρήσιμες οδηγίες για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, τη στάση του σώματός σου, πώς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου αποτελεσματικά και πώς να ξεκόψεις από το ρόλο του καλού παιδιού και να βγεις από το κλαμπ των κερασάκηδων, των καληνυχτάκηδων και των γκομενοφυλάκων.
Πρόβαλε τον εαυτό σου με θάρρος και διεκδίκησε περισσότερη χαρά, σεξ και πάθος στη ζωή σου με όμορφες γυναίκες. Χτίσε το προφίλ του ακαταμάχητου άντρα, του άντρα λύκου-κυνηγού, που δε γίνεται εργαλείο στα χέρια καμιάς γυναίκας.



Κυκλοφόρησε προσφάτως εν Ελλάδι το εγχειρίδιο του καλού Εραστή.
Ή μήπως του καλού Μαλάκα (πώς λέμε: Καλός μαλάκας είσαι κι εσύ;)

Οι πιο πολλοί παλεύουμε ν’ ανοίξουμε ξένες πόρτες με τα δικά μας κλειδιά
(αυτό το άκουσα προσφάτως και μ’ άρεσε).

Αντί λοιπόν να ψάξουμε να βρούμε το κλειδί της ξένης πόρτας
-που στο κάτω-κάτω, αυτή δεν είναι όλη η μαγεία;
Η αναζήτηση και το ταξίδι στον κρυφό κόσμο του Άλλου;-
αντί αυτού λοιπόν ψάχνουμε για πασπαρτού.

Να τελειώνουμε και μ’ αυτό το θέμα. Τσάκα-τσάκα.
Τούτ’ έστιν ο Καραγκιόζης-Εραστής κι ο Έρωτας στ’ αζήτητα…

Άντε γεια!

(Του κάνω και διαφήμιση του γελοίου…
Η βασική μέθοδος είναι η κλασική:
ζεστό-κρύο, φιλί-σφαλιάρα, αποδοχή-απόρριψη στο καπάκι)
...

12 σχόλια:

  1. Κοίτα να δεις που θα μπορούσαμε να είχαμε βγάλει κι εμείς λεφτά με το Α.Σ.Ε.Σ.
    Οι άνθρωποι που γράφουν τέτοιου είδους βιβλία, δεν έχουν ιδέα από τους νόμους της ζωής.
    Το θέμα δεν είναι να βρεις το κλειδί που θα κάνει τον άλλον να σε ερωτευτεί και πούτσες μπλε, αλλά να συνειδηοποιήσεις πως ως άντρας, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ως όχημά σου την ενέργεια της γυναίκας που έχεις ερωτευτεί -όχι επειδή δεν βρήκες άλλη καλύτερη, και όχι με κόλπα του κώλου-, και να αφήσεις το Εγώ σου να διαλυθεί μέσα στο Εγώ της συντρόφου σου.
    Η αληθινή ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων δεν μπορεί να επιτευχθεί με προκάτ κόλπα.
    Και το ζητούμενο είναι αυτή η ένωση τελικά, όχι το να μετράς πόσες γυναίκες κατάφερες να γαμήσεις ώστε να μην αισθάνεσαι αποτυχημένος.

    Πολλά θα μπορούσα να γράψω σχετικά με το βιλίο του καρακιόζη που τό ‘γραψε, αλλά λέω να κλείσω με το εξής, που διάβασα πριν από πολύ καιρό και δεν έχω ξεχάσει, και νομίζω πως ταιριάζει:
    «The person of noble heart, acts spontaneously».
    Γιατί ακόμα κι αν επιτύχεις τελικά το σκοπό σου, αν τον πέτυχες βάσει των συνταγών αυτού του βιβλίου, δεν κάνεις ούτε για φτύσιμο. Σκέτη σπατάλη σάλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φούρνος-κατάψυξη. παλιά συνταγή. θα ξεράσω. πάει πακέτο με τα μακ ντόναλτς και τα πίτσα χατ, το ...π@%τσα χοτ?
    fast love nation, τώρα και με προδιαγραφές γκλίτσας (ντόπιο πράμα). άι χάσου γαριδάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό
    Το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή με οδηγίες χρήσης;
    Φυσικά αυτό αφορά τις όμορφες ή τις σέξι ή επώνυμες γυναίκες (εδώ δεν έχει σημασία αν είσαι όμορφη).Αηδιάζω και με αηδιάζει η σκέψη ότι αυτό το βιβλίο θα πουλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά κσι δεν πιστεύω σε τέτοιου είδους εγχειρίδια....Μάλλον για ανεγκέφαλους είναι ή πολύ απελπισμένους ή και τα δύο.
    :)
    Κι όμως,παρόμοια βιβλία γίνονται καμιά φορά ανάρπαστα.Μα,υπάρχουν συνταγές και άνθρωποι που τις πιστεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ημουνα γυναικα θα μπορουσα να ερωτευτω τον συγγραφεα επειδη μπορει να βγαλει λεφτα απο το τιποτα.
    τι ειναι "κερασακης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 pad, ε ρε και να μην ήμασταν τίμιες... Δεν θα ήμασταν και φτωχές (λέμε τώρα...) Πάντως γεγονός είναι ότι πιάνουν κάτι τέτοια κόλπα, αλλά ως πότε, παλικάρια; Παπαριές γεμιστές...

    dawk, το γαριδάκι δεν είναι και σίγουρο. Ότι στο μυαλό έχουν γαριδάκια, ναι... στάνταρ.

    par...aloge, αυτό μπορεί να είναι και το απαύγασμα του αληθινού έρωτα, όμως δεν γίνεται επί τούτου.

    pixie, αν θα πουλήσει, λέει; Χαμός θα γίνει. Θα βαρεθούμε ν' ακούμε τις ατάκες του βιβλίου! (Βρε, τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες...)

    gitsaki, δεν σου έχει τύχει να τις δεις εφαρμοσμένες;; Ξέρω, α μπα!

    fuzzy, τι κερασάκης καλέ; Πού το είδες αυτό; Α, και δεν μου λένε και πολύ αυτοί, που ξέρουν να βγάζουν λεφτά. Αν μ' άρεσαν, θα ήμουν τώρα πλούσια, που λέγαμε και παραπάνω (γμ τα γούστα μου, γμ!)

    Τελικά, όλα στο χρήμα καταλήγουν... χμμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεγαλύτερη σχολή για να μάθεις να βγάζεις γυναίκες είναι η χυλόπιτα. Τρως μία, δύο, πέντε, δέκα, ε άμα δεν το μάθεις και τότε πήγαινε για ψάρεμα ρε φιλαράκι...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπράβο, εύγε...
    το εξυπνοπούλι αυτό άραγε ρώτησε καθόλου γυναίκες για να γράψει τη "βίβλο" του;
    πες του να περάσει από εδώ να του σπικάρουμε 2 λογάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φυσικά το εν λόγω βιβλίο θα πρέπει να συμβληθεί και με μερικά ινστιτούτα αισθητικής και πλαστικούς χειρούργους, γιατί με τόσα τσακάλια που θα βγουν στην πιάτσα άμα τη αναγνώσει του δε θα φτάνουν οι ωραίες, πλούσιες και επώνυμες. Είμαι πάντως περίεργη να δω ποια και πόσα φρούτα θα το αγοράσουν...Α ρε Σεφέρη πότε θα κάψουμε όλα τα βιβλία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Δώρα, αποκλείτεται να δεις ποιοι θα το αγοράσουν. Αυτού του είδους τα βιβλία είναι κρυμμένα στο συρτάρι με τα σώβρακα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άγγελε, ε, αυτός θα είναι μάλλον ο βασιλιάς της χυλόπιτας, γι' αυτό μάζεψε τις ήττες του και τις έκανε φανελάκι, να το δανείζει σ' όλους τους πικραμένους... Μόνο που ποτέ δεν έμαθε να τριγυρνάει γυμνός.

    desposini, ναι, ρώτησε, παρατήρησε, έμαθε -λέει- απ' τις γυναίκες. Αυτές είναι γυναικείες πουτανιές -υποστηρίζει- και τις ξεπατίκωσε.

    doratsirka, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ήδη πληθώρα ενδιαφερουσών γυναικών...

    3 pad, μπα... μην το λες... έχουν πια ξεφύγει... δε νοιάζονται ή ίσως δεν καταλαβαίνουν, πως ολα αυτά ανήκουν στο συρτάρι με τα σώβρακα και κυρίως με τις ρόμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή